Şehidin adı Trabzon'da yaşayacak

Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaparken şehit olan Asteğmen Coşkun Davulcu'nun adı Trabzon Belediye Meclisi kararıyla üst geçide verildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne (KTÜ) bağlı Orman Fakültesi, Orman Endüstrisi Mühendisliği mezunu olan Coşkun Da

Şehidin adı Trabzon'da yaşayacak

Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaparken şehit olan Asteğmen Coşkun Davulcu'nun adı Trabzon Belediye Meclisi kararıyla üst geçide verildi. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne (KTÜ) bağlı Orman Fakültesi, Orman Endüstrisi Mühendisliği mezunu olan Coşkun Davulcu, 1992 yılında vatani görevini asteğmen olarak yaparken 300 teröristin Derecik Karakolu'na baskın yapması sonrasında bölgeye destek ekibi olarak yola çıkan timin yolda pusuya düşürülmesi sonucu 23 arkadaşıyla birlikte şehit olmuştu. 

Şehit ağabeyi Recep Davulcu ve şehit yakını Ufuk Yılmaz'ın girişimleri sonucu Trabzon Belediye Meclisi kararı ile Yenimahalle sahilindeki üst geçidin adı Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Üstgeçidi olarak değiştirildi. 

Altı çocuklu ailenin en küçük erkek evladı olan şehidin kardeşi Recep Davulcu, babası Remzi, annesi Türkan Davulcu, oğullarının isminin üst geçide verilmesini memnunlukla karşıladıklarını belirtirken duygulandıkları gözlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler