Şehide ikinci kez otopsi istendi

 Şırnak’ta, vatani görevini yaparken kaza kurşunuyla vurulup şehit olduğu bildirilen ve kurduğu grupla katıldığı televizyondaki ’Yetenek Sizsiniz’ yarışmasıyla adını duyuran er İsmail Akça’nın ikinci otopsisi İzmir’de yapılarak memleketi Kuşadası’na gönde

Şehide ikinci kez otopsi istendi

 

Şırnak’ta, vatani görevini yaparken kaza kurşunuyla vurulup şehit olduğu bildirilen ve kurduğu grupla katıldığı televizyondaki ’Yetenek Sizsiniz’ yarışmasıyla adını duyuran er İsmail Akça’nın ikinci otopsisi İzmir’de yapılarak memleketi Kuşadası’na gönderildi. 
Akça'nın ailesine önce kaza kurşunuyla kendini vurduğu bildirildi, daha sonra bir arkadaşından gelen telefonda ’kaza ya da intihar olmadığı’ ileri sürüldü. Bunun üzerine, İsmail Akça’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ailesi yeniden otopsi yapılmasını istedi. Bu istek üzerine şehit er İsmail Akça’nın cenazesi Kuşadası’ndan bugün İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İzmir Adli Tıp Kurumunda incelenen cenaze tekrar memleketi Kuşadası’na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler