Seçim görevlileri mahsur kaldı!

Bursa'da öğleden sonra başlayan ve etkili olan sağanak yağış, Merkez Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi'nde sele neden oldu. Uludağ'ın eteklerinden gelen sel suları beraberinde kayalarıda sürükleyince, Fidyekızık İlkokulu'nun istinat duvarı çöktü. Bir ç

Seçim görevlileri mahsur kaldı!

Bursa'da öğleden sonra başlayan ve etkili olan sağanak yağış, Merkez Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi'nde sele neden oldu. Uludağ'ın eteklerinden gelen sel suları beraberinde kayalarıda sürükleyince, Fidyekızık İlkokulu'nun istinat duvarı çöktü. Bir çok araç duvar altında kalırken, mahsur kalan seçim görevlilerinin kurtarılması için çalaışmalara başlandı.

Bursa'da etkili olan sağanak yağış, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Uludağ'ın eteklerindeki Fidyerıkız Mahallesi'nde saat 17.30 sıralarında yağmur sularının oluşturduğu sel, beraberinde kayaları da getirdi. Sel suları seçim sonrası oy sayım çalışmalarının yapıldığı Fidyekızık İlkokulu'nun istinat duvarının çökmesine neden oldu. Duvarın altında bir çok araç kalırken, oy sayımı yapan seçim görevlileri mahsur kaldı. Bunun üzerine çok sayıda itfaiye ekibi ile 112 Acil Servis ekibi Fidyekızık'a gönderildi. Seçim göevlilerinin kurtarılması yolun açılması için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam