Seçim çalışmaları tamam!

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, yerel seçimler öncesi son hazırlıklarını tamamladı.  Kulp'ta 22 bin 800 seçmen 100 sandıkta oy kullanacak. Bu kapsamda Kulp İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özkan Öztürk ile görevlendirilen bütün personeller

Seçim çalışmaları tamam!
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, yerel seçimler öncesi son hazırlıklarını tamamladı. 
 
Kulp'ta 22 bin 800 seçmen 100 sandıkta oy kullanacak. Bu kapsamda Kulp İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özkan Öztürk ile görevlendirilen bütün personeller saat 14.00 sıralarında Hükümet Konağı önünde bir araya geldi. Seçimin önemini vurgulayan Öztürk, "Yarınki seçim çok önemli. Bunun için hepimiz çok hassas ve titiz davranmalıyız. Herhangi bir sorun yaşamadan bu seçimi gerçekleştirmeliyiz. Olası bir sıkıntı durumunda hemen İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ile irtibata geçilmesi gerekir. Yarın muhteşem bir iş çıkarmalıyız. Herhangi bir sorun yaşamadan bu seçimi yapmalıyız" dedi.
 
Sandık başındaki memurların çok iyi organize olmaları gerektiğini hatırlatan Öztürk, "Sandık başında çok iyi organize olmalı, görevimizi çok iyi yapmalıyız. Olası bir soruna karşı dikkatli olmalıyız. Hiçbir kişi ya da parti mağduriyet yaşamamalıdır" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam