Schumacher'den kötü haber!

Michael Schumacher'in iyileşme belirtileri göstermediği, 45 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı.   Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'den üzücü haber geldi. 2013 yılı sonunda geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve ardından İsviçre'deki

Schumacher'den kötü haber!
Michael Schumacher'in iyileşme belirtileri göstermediği, 45 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı.
 
Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'den üzücü haber geldi. 2013 yılı sonunda geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve ardından İsviçre'deki evinde istirahate çekilen Alman eski pilotun durumuyla ilgili uzun bir süre sonra ilk bilgi ortaya çıktı.
 
Son olarak Mayıs ayında Schumacher ile ilgili gelişmeler duyulmuştu. Rehabilitasyon sürecinin ardından iyileşmesinde hızlanma beklenen Schumacher'in, aradan geçen süreçte ilerleme kaydedemediği bildirildi. Efsane sporcunun iyileşme süreci için "Hayal kırıklığı yaratan yavaşlıkta" yorumu yapıldı. Konuşamıyor, yürüyemiyor 29 Aralık 2013 tarihinden bu yana yaşam savaşı veren Michael Schumacher için kendisine yakın bir kaynaktan elde edilen bilgiler, İngiliz basınınca şu şekilde verildi: "Michael Schumacher'n gelişimi acı verici derecede yavaş.
 
Artık ancak bir mucize kendisini kurtarabilir. Şu an 45 kiloya kadar düştü. Yürüyemiyor ve konuşamıyor. Çevresiyle ilgili farkındalık da alt düzeyde". Sürekli kilo kaybetti Öte yandan Fransa'dki Grenoble hastanesinde altı aylık süreçte Schumacher'in tedavisinde görev alan Dr. Francois Payen'in bazı ilerlemeler görmek için en az üç yıl beklemek gerekebileceği yönünde yorumda bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler