Sarıkamış'ta şehitler için yürüdüler

Sarıkamış ilçesindeki Gaziler Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi, ellerinde meşalelerle yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüşün ardından Yukarı Sarıkamış Şehitliği'ne geldi.Tekbir getiren ve aralarında AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılı

Sarıkamış'ta şehitler için yürüdüler

Sarıkamış ilçesindeki Gaziler Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi, ellerinde meşalelerle yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüşün ardından Yukarı Sarıkamış Şehitliği'ne geldi.

Tekbir getiren ve aralarında AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç'ın da bulunduğu gruptakiler ile bazı engelli vatandaşlar, anıta karanfil bırakarak, bir süre dua etti.

Milletvekili Kılıç, burada yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılında şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Ülkenin her tarafından gelen gençlerin ecdadı andığını ifade eden Kılıç, "Pazar günü hep beraber şehitlerimize yürüyeceğiz. Bu coşkuyu pazar günü orada da yaşatalım. İnşallah birlikte olarak, bu memlekete birlikte sahip çıkacağımızı göstererek onların ruhlarına yakışır şekilde birlikte olalım. Dualarımızı yapalım. Katılımınız için teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu arada yürüyüşe katılanlardan bazıları üşüdükleri için ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam