Sarar'la tribünde yerin hazır!

Spora verdiği destekle örnek olan dünya devi ve aynı zamanda Trabzonspor  ve milli takım giyim  sponsoru SARAR, A Milli Takımımızın 9 Şubat'ta Trabzon’da oynayacağı Güney Kore maçı için de müthiş bir kampanya başlattı. Maç gününe kadar SARAR’dan alış veri

Sarar'la tribünde yerin hazır!

Spora verdiği destekle örnek olan dünya devi ve aynı zamanda Trabzonspor  ve milli takım giyim  sponsoru SARAR, A Milli Takımımızın 9 Şubat'ta Trabzon’da oynayacağı Güney Kore maçı için de müthiş bir kampanya başlattı.

 

Maç gününe kadar SARAR’dan alış veriş yapan ilk 200 kişiye milli maç bileti bedava verilecek. Kampanyayı başlatan Trabzonlu başarılı iş adamı ve Trabzon ile Giresun SARAR mağazalarının sahibi Serdar Boğoçlu, “ Anadolu devi Trabzonspor’dan sonra Milli takımımızın müsabakasına da katkımız olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.

 

Boğoçlu ayrıca, “SARAR bir tekstil markasından öte sosyal ve toplumsal anlamda verdiği katkılarla, ürettiği projelerle çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam