Sapıklığın böylesi görülmedi!

Konya'da düşük yapma tehlikesi olan eşini hastaneye getiren çiftçi 25 yaşındaki C.E., doğum yapan annesini görmek için hastaneye gelen 11 yaşındaki B.K.'ya cips ve kola verip, cep telefonuyla oynatma bahanesiyle hastane bahçesinin ıssız bölümüne götürdü.

Sapıklığın böylesi görülmedi!

Konya'da düşük yapma tehlikesi olan eşini hastaneye getiren çiftçi 25 yaşındaki C.E., doğum yapan annesini görmek için hastaneye gelen 11 yaşındaki B.K.'ya cips ve kola verip, cep telefonuyla oynatma bahanesiyle hastane bahçesinin ıssız bölümüne götürdü. İddiaya göre, burada küçük kızı dudağından öpüp, elle tacizde bulunan C.E., çevredekilerin ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi'ndeki Dr. Faruk Sükan Kadın ve Doğum Hastanesi'nde meydana geldi. Çiftçi C.E., düşük yapma tehlikesi bulunan eşini hastaneye getirdi. Eşi tedavi altına alınan C.E., hastane bahçesinde beklemeye başladı. Bu sırada doğum yapan annesi M.K.'yı görmeye gelen ilköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi B.K. de hastaneye alınmadığı için, annesinin yanına giden yakınlarını bahçede beklemeye başladı.

B.K., kantin önünde C.E. ile tanıştı. C.E., iddiaya göre, küçük kıza cips ve kola aldı. Ardından cep telefonuyla oyun oynatma bahanesiyle kızı bahçenin ıssız bir bölümüne götürdü. Burada küçük kızı dudağından öpüp, elle taciz eden C.E., çevreden geçen kadınların ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Suçlamaları kabul etmeyen C.E., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

B.K. ise polise verdiği ifadede, 'Kantinin önünde beklerken, amca ile tanıştım. Bana cips, kola aldı. Cep telefonuyla oyun oynamaması istedi. Arka tarafa gittiğimizde beni dudağımdan öptü' dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler