Sapık güvenlik kamerasında

İzmir'in Çiğli İlçesi’nde, bir ay önce 'Mustafa’yı tanıyor musun?' diye sorarak yakınlık kurduğu küçük kızı, ağzını kapatıp apartman dairesinin kapısından kaçırmak isteyen, ancak annesinin gelmesi üzerine kaçan E.P., aynı yöntemle bu kez başka bir kız çoc

Sapık güvenlik kamerasında

İzmir'in Çiğli İlçesi’nde, bir ay önce 'Mustafa’yı tanıyor musun?' diye sorarak yakınlık kurduğu küçük kızı, ağzını kapatıp apartman dairesinin kapısından kaçırmak isteyen, ancak annesinin gelmesi üzerine kaçan E.P., aynı yöntemle bu kez başka bir kız çocuğunu taciz etti.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Bodrum katta 8 yaşındaki A.Y.’yi taciz ettiği sırada asansör sesi gelmesiyle paniğe kapılıp kaçan E.P., polisin takibiyle yakalandı. Tutuklanan tacizcinin, marketin güvenlik kamerası kayıtlarında, küçük kızı dışarıda beklemesi ve birlikte alışveriş yapması da yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam