Sapığa suçüstü!

20 'ye yakın küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan sapık yakalandı.İstanbul Bahçelievler'in kabusu olan ve 20 'ye yakın küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan 'Osman' lakaplı Doğan D., bir parkta çocukları gözetlerken, vatandaşlar t

Sapığa suçüstü!

20 'ye yakın küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan sapık yakalandı.

İstanbul Bahçelievler'in kabusu olan ve 20 'ye yakın küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan 'Osman' lakaplı Doğan D., bir parkta çocukları gözetlerken, vatandaşlar tarafından yakalandı.

TACİZCİ DE ÇOCUKKEN TACİZE UĞRAMIŞ
Suçunu itiraf eden sapığın, kız çocuklarına isminin 'Osman' olduğunu söylediği ayrıca 'Osman burada mı oturuyor' diyerek binaya girmeye çalıştığı öğrenildi.

Geçtiğimiz mart ayında evlendikten sonra da eylemlerini sürdüren ve en son İkitelli'de bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıkan Doğan D.'nin 12 yaşındayken 'Osman' isminde biri tarafından tacize uğradığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam