Sapanca Feyzioğlu Caddesi’nde Hummalı Faaliyet

Sapanca İlçesi'nin ilk kurulan mahallerinden biri olan Yeni Mahalle'de bulunan Feyzioğlu Caddesi tamamıyla elden geçiriliyor. Caddenin ilk etapta 800 metre uzunluğundaki kesiminde yol genişletme çalışmalarını bitiren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğ

Sapanca Feyzioğlu Caddesi’nde Hummalı Faaliyet

Sapanca İlçesi'nin ilk kurulan mahallerinden biri olan Yeni Mahalle'de bulunan Feyzioğlu Caddesi tamamıyla elden geçiriliyor.

Caddenin ilk etapta 800 metre uzunluğundaki kesiminde yol genişletme çalışmalarını bitiren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde boyunca ihtiyaç bulunan noktalarda taştan istinat duvarlarını da örmeye başladı. Yapılan bu çalışmaların ardından cadde boyunca yağmur suyu çalışması ile birlikte diğer altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

Taş duvar çalışmaları toplamının ilk etapta 200 metre uzunluğunda olacağını belirten ve her çalışmayı yerinde incelemeye zaman ayıran Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Yeni Mahalle'de gerçekleştirdikleri çalışmaları diğer mahallelerin de en uzak noktalarına taşıyacaklarını ve her mahallede yol düzenleme çalışmalarından önce mevcut yolları, genişletme çalışmasıyla yeterli genişliğe kavuşturmayı ilk amaç olarak hayata geçirdiklerini vurguladı.

Sapanca Feyzioğlu Caddesi’nde Hummalı Faaliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam