Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer’den 30 Ağustos Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesilye bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmazer mesajında, "Türk Milleti, 30 Ağustos Büyük Zaferi ile insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleş

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer’den 30 Ağustos Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesilye bir mesaj yayımladı.

Başkan Yılmazer mesajında, "Türk Milleti, 30 Ağustos Büyük Zaferi ile insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini verirken, bu uğurda her türlü özveriye katlanmaya daima hazır olduğunu da göstermiştir. Onurla, kıvançla 93. yıl dönümünü kutladığımız bu zaferin kazanılmasında en önemli etken Türk Milleti'nin kendine olan güveni ve inancıdır. Zaferimizin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, zaferimizin kazanılmasında emeği bulunan tüm şehit ve gazilerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyor ve halkımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer’den 30 Ağustos Mesajı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler