Şanlıurfa'da odun kavgası!

 Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde komşu iki aile arasında yakacak olarak kullanılan odunların biriktirildiği yerden kaldırılması konusunda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada biri kadın 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de y

Şanlıurfa'da odun kavgası!

 

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde komşu iki aile arasında yakacak olarak kullanılan odunların biriktirildiği yerden kaldırılması konusunda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada biri kadın 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Yaralılardan bir kişinin ise beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.
 
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde Karatepe Köyü'nde yaşayan ve birbirlerine komşu olan Taşkın ile Arslaner aileleri arasında iddiaya göre köy meydanında yakacak odun olarak kullanılan pamuk dallarının biriktirildiği yerden kaldırılması konusunda tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada Nusret Arslaner (55), Vatha Arslaner (22) ve Rabia Arslaner, yaşamını yitirdi. Halil Arslaner ile Hüseyin Arslaner ise yaralandı. 
 
Olayın duyulmasının ardından köye sağlık çok sayıda ambulans ile jandarma sevk edildi. Jandarma köyde geniş güvenlik önlemi alırken yaralılar Akçakale Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Halil ve Hüseyin Arslaner Şanlıurfa'ya sevk edildi. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Halil Arslaner'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Olayın ardından Taşkın ailesinin üyeleri yaşadıkları Karatepe köyünden kaçarken jandarma silahlı kavgaya karışan kişilerin kimliklerini belirleyerek yakalamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler