Sanayi sitesi'nde tüp faciası

 Olay Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Batuhan Caddesi üzerinde bulunan ‘Yalız’ isimli sanayi tüpü dolum tesisinde yaşandı.Büyük bir patlama sesi duyan çevredekiler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık eki

Sanayi sitesi'nde tüp faciası

 

Olay Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Batuhan Caddesi üzerinde bulunan ‘Yalız’ isimli sanayi tüpü dolum tesisinde yaşandı.

Büyük bir patlama sesi duyan çevredekiler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Bu sırada 2 kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinden şu ana kadar 5 yaralının çıkarıldığı öğrenildi.

Polis, çevrede güvenlik önlemi aldı ve vatandaşları olay yerine yaklaştırmadı. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Olay yerindeki çalışmalar sürüyor.

Patlamada ölen iki kişinin kimlikleri belirlendi

 Ümraniye'de oksijen tüpü dolum tesisinde meydana gelen patlamada ölen iki kişinin kimlikleri belirlendi.

Yukarı Dudullu Esenkent Mahallesi'ndeki Yalız Sanayi Tıbbi Gazlar AŞ'de, oksijen tüpü dolumu sırasında yaşanan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlamada ölen iki kişinin Hayri Gılgıç (27) ile Muharrem İlhan (45) olduğu öğrenildi.

Yaralananların ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler