Samsunlu mucitten ilginç buluş!

Elektronik alanda çalışmalar yapan Dünya Mucitleri Evrensel Araştırmalar ve Geliştirmeler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, sihirbazların işini kolaylaştıracak yeni bir keşfe daha imza attı. Yaptığı icada 'Sihirbaz Küresi' adını veren Yiğit, geliştirdi

Samsunlu mucitten ilginç buluş!


Elektronik alanda çalışmalar yapan Dünya Mucitleri Evrensel Araştırmalar ve Geliştirmeler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, sihirbazların işini kolaylaştıracak yeni bir keşfe daha imza attı. Yaptığı icada 'Sihirbaz Küresi' adını veren Yiğit, geliştirdiği cihazla ilizyonist ve sihirbazların işini kolaylaştıracağını söyledi.
Sihirbaz Küresi'nin üzerine elini koyan Yiğit, başka hiçbir şeye dokunmadan ışıkları açıyor ve ateş çıkartıyor.
Yaptığı icad hakkında bilgi veren Mustafa Yiğit, "Bu projedeki nedenim insan vücudundaki elektriği açığa çıkartıp, lamba yakma devresi olarak kullanmak. Yanan ışık ile küre arasında bağlantı yok. Bu icatla uğraşırken, asabi insanlarda elektriğin daha da yoğunlaştığını gördük. Bununla her şeyi hareket ettirebiliriz. Bunu küre haline getirmemin sebebi de ilizyonist ve sihirbazların yapmış olduğu işlerin bilimsel olarak bir açıklaması olarak görüyoruz. Bu sadece bir lambayı açmıyor. Aynı zamanda çekmeceleri açıp kapatabilir, kapıları açıp kapatabilir, gerekirse ateş bile çıkartabiliriz. Bu yapmış olduğumuz sistem herhangi bir nesneyi görüp de yanan bir ışık ile ilgisi yok. Tamamen insandan aldığı elektrik ile çalışır. Cansız hiçbir nesne ile çalışmamaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam