Samsun'da korku dolu anlar

Samsun’un Bafra ilçesinde alev alan elektrik telleri az kalsın bir kişinin ölümüne yol açıyordu. Mevlana Mahallesi Yukarıbakırpınar yolu üzerinde bulunan bir elektrik direğinde kablolar tutuştu. Tutuşan kablolar büyük bir patlama ile koptu. Kopan kablolar

Samsun'da korku dolu anlar
Samsun’un Bafra ilçesinde alev alan elektrik telleri az kalsın bir kişinin ölümüne yol açıyordu.
 
Mevlana Mahallesi Yukarıbakırpınar yolu üzerinde bulunan bir elektrik direğinde kablolar tutuştu. Tutuşan kablolar büyük bir patlama ile koptu. Kopan kablolar, o sıra da bisikletle yoldan gecen bir vatandaşın üzerine düştü. Alev topunun altında kalan bisikletli vatandaş olayı yara almadan atlattı. Mahalle halkı ise durumu elektrik firması yetkililerine bildirdi.
 
Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik alarak kopan kabloya vatandaşları yanaştırmadı.
 
Haber verilmesi üzerine olay mahalline gelen elektrik firması ekipleri yerdeki kabloyu kontrol ettiklerinde elektrik olduğu anlaşıldı. Hattın elektrikleri kesilerek arızanın giderilmesi için çalışma başlatıldı.
 
3a4104eb-a34f-413b-b69d-23f2cb7cd2df.jpg
 
9c157688-ac41-46d2-aa76-ec5553392e0f.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam