Samsun'da bir garip olay

Samsun'un İlkadım ilçesinde tartıştığı eski erkek arkadaşını bıçakla yaraladığı iddiasıyla yakalanan, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan, daha sonra arkadaşının hayatını kaybetmesi üzerine tekrar gözaltına alınan genç kız tutuklandı.Karadeniz Mahalle

Samsun'da bir garip olay

Samsun'un İlkadım ilçesinde tartıştığı eski erkek arkadaşını bıçakla yaraladığı iddiasıyla yakalanan, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan, daha sonra arkadaşının hayatını kaybetmesi üzerine tekrar gözaltına alınan genç kız tutuklandı.

Karadeniz Mahallesi’nde 4 gün önce yaşanan olayda, yaklaşık bir yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşı Rasim Arguç (22) ile tartışan lise öğrencisi Çağla B. (19), kendisine tokat atarak hakaret ettiği gerekçesiyle Arguç’u bıçakla yaralamış, yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

Ağır yaralanan Arguç ise olayın ardından kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetmişti.

Bunun üzerine polis ekiplerince tekrar gözaltına alınan Çağla B, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam