Sami Karaca’dan Çorum TSO’ya Ziyaret

Karaca Home Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz ile Karaca Home yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Çorum'un üretim ve ekonomik yapısı hakkında görüş

Sami Karaca’dan Çorum TSO’ya Ziyaret

Karaca Home Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

TSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz ile Karaca Home yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Çorum'un üretim ve ekonomik yapısı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Karaca Home konseptinde Çorum'da da çeşitli ürünlerin üretildiğini belirterek, Çorum'un Karaca Home'a iyi bir tedarik merkezi olabileceğini söyledi.

Başaranhıncal, Karaca Home yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına Sami Karaca'ya Hitit figürlü vazo hediye etti.

Karaca Home Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca da, Çorum'a yeni bir mağaza açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sami Karaca, Çorum'dan ürün tedarik edilmesi fikrini desteklediğini belirterek göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Sami Karaca’dan Çorum TSO’ya Ziyaret

Sami Karaca’dan Çorum TSO’ya Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam