Salih Dursun Caddesi açıldı

22. haftada oynanan Galatarasay Trabzonspor maçında müsabakanın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösteren Salih Dursun’un adının verildiği caddenin açılışı yapıldı.

Salih Dursun Caddesi açıldı
22. haftada oynanan Galatarasay Trabzonspor maçında müsabakanın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösteren Salih Dursun’un adının verildiği caddenin açılışı yapıldı.

Salih Dursun eşi Deniz ve oğlu Yusuf Eymen ile Yomra ilçesinde düzenlenen törene katılırken Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağııroğlu, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarda açılışta yer aldı.

Salih Dursun yaptığı konuşmaya Trabzonluluğu burada öğrendiğini belirterek, Karadenizli insanların canı gönülden ve yürekli insanlar olduklarını belirtti. Kendisinin Sakaryalı olduğunu ve Sakarya’da çok Trabzonlu olduğunu, o nedenle Trabzon’a çok çabuk uyum sağladığını söyleyen Salih Dursun, Trabzonluluğu burada öğrendiğini insanların burada Trabzonspor’u gerçekten çok sevdiğini ve hayat felsefesi olarak gördüklerini, kendisinin de bu nedenle saha içinde ve dışında böyle bir duruş sergilemek istediğini ifade etti.


Elinden geldiği kadar savaştığını sözlerine ekleyen Salih, her şeyi belki doğru yapmadığını ancak Trabzonsporluların sahada terini canı gönülden akıtan futbolculara sahip çıktıklarını anladığını söyledi.

Kendisini Trabzonsporlu olarak gördüğünü belirten Salih Dursun, geçmişte birçok başarıya imza atış, şampiyonluklar yaşamış futbolcuların efsane olduğunu anlatarak, evet biz bir şeyler yaptık.  Yüreğimizi ortaya koyduk ama onlarda geçmişte yaptıkları çok büyük işler var. Gerçek efsanelerin onların olduğuna inanıyorum. Trabzon'un her yerinde efsanelerimiz isimlerini yaşatmamız gerekiyor. Bunu bir başlangıç olarak görüyorum dedi.


Trabzon’un farklı bir yer olduğunu 2 yılda anladığını söyleyen Salih, şampiyonluk zamanının geldiğini ve gelecek sezon şampiyonluk yaşamak istediklerini belirterek, bu takımda kalsam da kalmasam da ben Trabzonsporluyum. Her zaman destekleyeceğim. İnşallah Trabzonspor çok iyi yerlere gelecek ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Salih Dursun’un fahri hemşerileri olduğunu söyleyerek, Salih Dursun’un Galatasaray maçında Trabzon halkının sesi olduğunu ve bu anı ilçemizde bir caddeye vererek ölümsüzleştirmek istediklerini ve artık kendisinin Yomralı olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler