Sakın kışkırtmalara prim vermeyelim

İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir Fenerbahçe otobüsüne yönelik yapılan saldırının zanlıların yakalanmasıyla olayın aydınlatılacağını belirterek “İlgili kurumlar üzerine düşeni yapıyor, bizlere düşen de sağduyulu

Sakın kışkırtmalara prim vermeyelim

İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir Fenerbahçe otobüsüne yönelik yapılan saldırının zanlıların yakalanmasıyla olayın aydınlatılacağını belirterek “İlgili kurumlar üzerine düşeni yapıyor, bizlere düşen de sağduyulu olmak. Hepimiz bu süreçte çok dikkatli ve duyarlı davranmalıyız. Trabzon ve Trabzonspor bu olayın asla içinde değildir” dedi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak Futbol Camiamızın önemli kulüplerinden Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı kınıyor ve geçmiş olsun diyoruz. Tüm Trabzonlu hemşerilerimize sesleniyoruz. Kışkırtmalara Aldanmayalım. Bu hareket Trabzonluya yakışmaz. Ülkede Kaos yaratmak isteyenlerin işidir. Aklından zoru olan bir kişinin bir anlık galeyanı herkese mal edilemez, ancak bu tür konularda hassasiyetimizi korumamız ve dikkatli olmamız gerekir. Trabzonlu evine düşmanı gelse onu bile evinde misafir kabul eder. Benim bildiğim aldığım Trabzonlu ahlakı terbiyesi ve geleneği böyledir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam