Sakarya'da korkutan patlama!

Sakarya'nın Sapanca İlçesi Yanık köyü merası içerisinde çöp dökülen alanda meydana gelen patlama ilçede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri patlamanın bir fabrikanın kimyasal atıklarını çöplüğe dökmesi sonra

Sakarya'da korkutan patlama!

Sakarya'nın Sapanca İlçesi Yanık köyü merası içerisinde çöp dökülen alanda meydana gelen patlama ilçede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri patlamanın bir fabrikanın kimyasal atıklarını çöplüğe dökmesi sonrasında meydana geldiğini tespit etti.
 
Son aylarda kuraklık ile gündeme gelen Sapanca Gölü'nün yakınında bulunan Yanık Köyü merası içerisinde çöplük olarak kullanılan bölgede dün akşam saat 17.00 sıralarında şiddetli patlama oldu. Sapanca İlçesi'nden duyulan patlama sonrasında bölgeye 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Patlamanın olduğu yerde inceleme yapan jandarma ekipleri çöplükte kimyasal madde kutularını buldu. Patlamaya da çöplüğe atılan bu kimyasal maddelerin neden olduğunu belirledi. Jandarma olay sonrası patlamaya neden olan kimyasal maddeyi kimin attığını tespit etmek amacıyla araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam