Sakarya Nehri kenarına bırakılan variller korkuttu

Sakarya Nehri kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişeler tarafından bırakılan variller ve tenekeler vatandaşları tedirgin etti. Kapakları açık varillerdeki maddelerin Sakarya Nehri'ne karıştığını ifade eden vatandaşlar, kimyasal atık korkusu yaşadıkların

Sakarya Nehri kenarına bırakılan variller korkuttu
Sakarya Nehri kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişeler tarafından bırakılan variller ve tenekeler vatandaşları tedirgin etti. Kapakları açık varillerdeki maddelerin Sakarya Nehri'ne karıştığını ifade eden vatandaşlar, kimyasal atık korkusu yaşadıklarını söylediler.
 
Sakarya Nehri'nin Adapazarı Demirbey mevkii ve Poyrazlar mevkiinde avlanan balıkçılar Sakarya Nehri kenarına atılan variller ve tenekeler buldular. Teneke ve varillerde bulunan maddelerin nehre karıştığına dikkat çeken balıkçılardan Recep Belin (51), bunun bir doğa katliamı olduğunu, bu atıkların kimyasal olabileceğini belirterek,“Birisi bu atıkları atması için birkaç yüz lira vermiş, birileri de para karşılığı kamyonla bu atıkları nehir kenarına atmıştır. Bu doğaya, nehre, çevre ve tarlalardaki mahsullere yazık" dedi. 
 
Varillerle ilgili olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su işleri Müdürlüğü'ne bilgi verilerek, konunun araştırılması istendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam