Sahte polisin evlilik vaadi!

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde, kendini polis olarak tanıtıp evlenme vaadiyle bir kadını 2 bin lira dolandıran 17 yaşındaki O.G., gözaltına alındı. İddiaya göre, Adana'da oturan O.G., 1 ay önce Kadirli İlçesi'ndeki bir iş yerine polis üniforması ile gide

Sahte polisin evlilik vaadi!
OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde, kendini polis olarak tanıtıp evlenme vaadiyle bir kadını 2 bin lira dolandıran 17 yaşındaki O.G., gözaltına alındı.
 
İddiaya göre, Adana'da oturan O.G., 1 ay önce Kadirli İlçesi'ndeki bir iş yerine polis üniforması ile giderek 26 yaşındaki F.Ş. ile tanıştı. Kendini polis olarak tanıtan, polis üniforması ve tabancası bulunan O.G., kadınla arkadaşlık kurdu. Daha sonra O.G., F.Ş.'ye evlenme teklifi etti. Evlenmek için hemen işlemeleri başlatacağını söyleyen O.G., kadından 2 bin lira aldı. 1 ay kadar oyalanan F.Ş. Kadirli Belediyesi'ne giderek nikah için bir müracaat yapılıp yapılmadığını sordu. Nikah işlemleri yapılmadığını öğrenen genç kadın, durumu polise bildirdi. F.Ş.'nin görüşmek için Kadirli'ye davet ettiği O.G., otogarda polis üniformasıyla yakalandı.
 
Ailesinin hakkında kayıp dilekçesi verdiği de anlaşılan O.G., Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam