Sahte marka operasyonu

  İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube ekipleri, sabah saatlerinde kentin çok sayıda ilçesinde ünlü markaların taklidini üretip piyasaya süren imalathanelere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen

Sahte marka operasyonu

 

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube ekipleri, sabah saatlerinde kentin çok sayıda ilçesinde ünlü markaların taklidini üretip piyasaya süren imalathanelere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, bazı şüphelileri operasyon kapsamında gözaltına aldıkları belirtildi. Yaklaşık 300 polisin katıldığı operasyonda en az 15 ilçede 150 adrese baskın yapıldığı kaydedilirken, işyeri sahiplerinin evlerinde de aramalar olduğu öne sürüldü. Operasyonda işyerleri ve depoların önlerinde çevik kuvvet timleri hazır bekletilirken, yapılan aramalarda koli ve kutular içerisinde çok sayıda taklit ayakkabı ve konfeksiyon ürününün ele geçirildi ifade ediliyor.

Sahte ürün imal ederek ünlü markaları taklit eden şebekenin yüksek miktarda haksız kazanç elde ettiği vurgulanıyor.

Operasyonun kapsamının genişleyebileceği belirtilirken, ele geçirilen çok sayıda sahte konfeksiyon ve ayakkabının polis tarafından belirlenen depolara götürüldüğü kaydediliyor.

Çok sayıda sivil ve resmi polis ekiplerinin katıldığı operasyon halen devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam