Şafak operasyonu !

İstanbul’da çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda 2 adet silah ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.İstanbul’da sabah saatlerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon düzenledi. Belirlene

Şafak operasyonu !

İstanbul’da çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda 2 adet silah ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
İstanbul’da sabah saatlerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon düzenledi. Belirlenen ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
Ü.B adlı şahsın Alibeyköy’de bulunan evine düzenlenen operasyonda 1 adet silah ele geçirildi. Ü.B’nin Bayrampaşa’da bulunan işyerinde yapılan aramalarda ise bir miktar uyuşturucu ile bir adet silah bulundu.

Öte yandan Ü.B’nin babası B.B ile işyeri çalışanlarından R.D’de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler