Sadakataşı Derneği’nden Mescid-İ Aksa’da İftar

Memur-Sen'in, “Mazlumlar İçin İnfak Vakti” sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Mescid-i Aksa'da düzenlediği iftar programına binlerce Filistinli katıldı. Sadakataşı Derneği’nin organize ettiği, Memur-Sen’in destek verdiği iftar programına katılmak

Sadakataşı Derneği’nden Mescid-İ Aksa’da İftar
Memur-Sen'in, “Mazlumlar İçin İnfak Vakti” sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Mescid-i Aksa'da düzenlediği iftar programına binlerce Filistinli katıldı. 
Sadakataşı Derneği’nin organize ettiği, Memur-Sen’in destek verdiği iftar programına katılmak, mazlumlara bayramlık dağıtmak için bölgeye giden ancak İsrail devleti tarafından engellenen ve sınır dışı edilen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Vekilinin bulunamadığı iftara Kudüs Büyükelçisi Mustafa Sarnıç ve aktivistler katıldı. Tüm engellemelere rağmen iftar organizasyonu binlerce Filistinlinin katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.
İsrail, Mescid-i Aksa'da önceki gün Memur-Sen ve Sadakataşı Derneği tarafından düzenlenecek iftara katılmak için Kudüs'e gitmek üzere Tel'ur Rabi (Tel Aviv) kentine giden gazeteci ve aktivistleri gözaltına altına alarak sınır dışı etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam