'Saçını kızıla boyattın' cinneti

Aydın Belediye Başkanı’nın yakın koruması 38 yaşındaki Hatice Kavalcı’yla saçını kızıla boyattığı için tartıştığı eşi 65 yaşındaki Cevdet Kavalcı’nın vurduğu ve intihar ettiği belirtiliyor Hatice Alper ve Cevdet Kavalcı çiftinden iki gündür haber alamayan

'Saçını kızıla boyattın' cinneti
Aydın Belediye Başkanı’nın yakın koruması 38 yaşındaki Hatice Kavalcı’yla saçını kızıla boyattığı için tartıştığı eşi 65 yaşındaki Cevdet Kavalcı’nın vurduğu ve intihar ettiği belirtiliyor
 
Hatice Alper ve Cevdet Kavalcı çiftinden iki gündür haber alamayan yakınları, merak edip, durumu '155 Polis İmdat' ihbar hattına bildirdi. Çiftin evlerine Efeler Polis Merkezi ekipleri sevk edildi. Bugün saat 09.30 sıralarında çilingir yardımıyla eve giren polisler, meslektaşları Hatice Alper Kavalcı ile eşi Cevdet Kavalcı'nın yatak odasında kanlar içindeki cesetlerini buldu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yakın koruması olan Hatice Alper Kavalcı'nın ağzından, eşinin ise başından giren kurşunla öldüğü belirlendi. Olayda kullanılan tabancanın ise Hatice Alper Kavalcı'nın tabancası olduğu tespit edildi. Polis, emekli öğretmen olan ve bazı internet sitelerinde köşe yazarlığı yapan Cevdet Kavalcı'nın eşini ağzından vurup, öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği üzerinde durulduğunu bildirdi.
 
İki kızı iki torunu vardı
 
Geçen 3 Ağustos'ta Didim'de tanışıp her ikisi de ikinci evliliğini yapan çiften Hatice Alper Kavalcı'nın bir oğlu, Cevdet Kavalcı'nın ise iki kız ve iki torunun olduğu öğrenildi. Kavalcı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevliyken bir süre önce Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edilip, ardından da Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun koruması olarak görevlendirilmişti.
 
‘Üzüntü duydum'
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise olayı haber alınca şoke olduğunu belirtip, "Kendisi yaklaşık 3 aydır korumalığımı yapıyordu. Ölümü nedeniyle büyük üzüntü duydum. Kendisiyle çalıştığımız süre içinde hiçbir sıkıntı yaşamadım" dedi.
 
3 Ağustos'ta evlenmişlerdi
 
Kavalcı çiftinin sık sık kıskançlık nedeniyle kavga ettiklerini belirten komşularının polise verdikleri bilgide, "Cumartesi günü Hatice Kavalcı kuaföre gidip saçını kızıla boyattı. Bu nedenle tartıştığı eşi saçını kesmek istemiş. Saat 20.00 sıralarında evden silah sesi geldiğini duyduk" dedikleri öğrenildi. İncelemede olayın öncesinde Hatice Alper Kavalcı'nın kahve içtiği, Cevdet Kavalcı'nın alkol aldığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam