Ruslar Türkiye'yi zirveye taşıdı

  Rusya Federasyonu ile Bağımsız Devletler Topluluğu 'nun en tanınan online otel kataloğu sitesi tophotels.ru'nun gerçekleştirdiği ankette, en beğenilen 100 otel arasına Türkiye 'den 33 otel girdi. EN ÇOK BEĞENDİKLERİ 100 OTEL1 Temmuz 2011 ile 1 Temmuz 20

Ruslar Türkiye'yi zirveye taşıdı

 

 

Rusya Federasyonu ile Bağımsız Devletler Topluluğu 'nun en tanınan online otel kataloğu sitesi tophotels.ru'nun gerçekleştirdiği ankette, en beğenilen 100 otel arasına Türkiye 'den 33 otel girdi.

 

EN ÇOK BEĞENDİKLERİ 100 OTEL

1 Temmuz 2011 ile 1 Temmuz 2012 tarihleri arasında www.tophotels.ru adlı online katalog sitesinde, müşterilerin otel sayfalarında paylaştıkları olumlu ve olumsuz görüşler değerlendirilerek, Rusya Federasyonu ile Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan tatile çıkanların en beğendiği 100 otel sıralandı.

 

İLK SIRADA TÜRKİYE VAR

Listeye Türkiye 'den 33, Yunanistan'dan 14, Mısır'dan 11, Tayland'dan 8, İspanya'dan 5, Birleşik Arap Emirlikleri'nden 6, Güney Kıbrıs'tan 4, İtalya'dan 5, Maldiv Adaları'ndan 5, Bulgaristan'dan 2, Vietnam'dan 2, Tunus'tan 2, Karadağ, Hindistan ve Dominik Cumhuriyeti 'nden de 1 'er otel yer aldı.

 

6 UNSUR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU

Liste oluşturulurken göz önünde bulundurulan unsurlar;

 

1- Servis kalitesi,

2- Yiyecek-içecek, 

3- Konaklama şartları,

4- İnternetten aranma yoğunluğu, 

5- Popülerlik 

6- Fiyat/kalite dengesi


Liste, standart odalarda konaklayan konukların oyları doğrultusunda oluşturuldu.

 

33 OTELDEN 31'İ ANTALYA'DA

Listede yer almayı başaran 33 Türk otelinden 31'i Antalya ve ilçelerinde yer alırken, Bodrum ve Marmaris'ten 1'er otel de listeye girmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler