Ruslar enflasyona meydan okudu

Fatih Aksaray’da bir diskoteğin fuhuşa aracılık yaptığı istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı dedektifler, harekete geçti. Bir minibüse binen polisler mekana yakın bir yerde araçlarını park etti.3 dedektif müşteri gib

Ruslar enflasyona meydan okudu

Fatih Aksaray’da bir diskoteğin fuhuşa aracılık yaptığı istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı dedektifler, harekete geçti. Bir minibüse binen polisler mekana yakın bir yerde araçlarını park etti.

3 dedektif müşteri gibi mekana girmek üzeriyken kapıdaki görevlilerin “Rezervasyonunuz var mı?” sorusuna “Galatasaray’a yenildik. Ayık kafayla mahalleye giremeyiz. Sarhoş olmaya geldik” yanıtını verdi. Garsonun gösterdiği masaya oturan polisler, 1 şişe rakı, peynir, meyve siparişi verdi.
 
Bir polis memuru dikkat çekmemek için pistte dans etmeyi de ihmal etmedi. “Bir ihtiyacınız var mı?” sorusunu yönelten garsondan yanlarına 3 kadın getirmesini istedi. Masalarına gelen kadınlara votka ısmarlayan polislerden biri “1 saatlik ilişki için ne kadar istiyorsunuz?” sorusuna “500’er TL” dedi. Polisin “Sizde mi zamlandınız” sorusuna “Senin için 250’şer TL’ye olur.
 
Enflasyon bizim olduğumuz yerde yok” yanıtı üzerine el sıkıştılar. Bu sırada cep telefonundan kendilerinden haber bekleyen amirlerini arayan bir polis memuru “Ben kendi kalemin değil rakibin filelerini havalandırdım. Kuşlar kafeste. Burası tam sizlik. Bir an önce gelin” diyerek baskının startını verdi.
 
Mekanı basan polis, aralarında Rus, Ukrayna, Moldova, Belarus, Türkmenistan, Kazakistan uyruklu 40 kadını gözaltına aldı. Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık taramasından geçirilen kadınlar, Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne götürüldü. Şubenin merdivenlerinden çıkan kadınlardan bazıları gözyaşlarına boğuldu. Bir kadın “Kocam beni şarkıcı biliyor. Fuhuş yaptığımı öğrenirse beni boşar” diyerek içinde bulunduğu durumu özetledi.
 
Yabancı uyruklu kadınların mağdur sıfatıyla ifadelerinin alındıktan sonra sınır dışı edileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam