Röportaj taktiği ile kurtarıldı

  ERZİNCAN'da köprü üzerine çıkarak intihar edeceğini söyleyip yanına kimseyi yaklaştırmayan Ö.D.'ın girişimi, gazetecilerin röportaj yapma taktiği ile sona erdi. Köprünün demir korkuluklarında bekleyen ve zaman zaman aşağıya doğru hamle yapan Ö.D.'yi 'rö

Röportaj taktiği ile kurtarıldı

 

 
ERZİNCAN'da köprü üzerine çıkarak intihar edeceğini söyleyip yanına kimseyi yaklaştırmayan Ö.D.'ın girişimi, gazetecilerin röportaj yapma taktiği ile sona erdi.
 
Köprünün demir korkuluklarında bekleyen ve zaman zaman aşağıya doğru hamle yapan Ö.D.'yi 'röportaj yapalım' bahanesi ile kendisine yaklaşan gazetecilerin oyalamasını fırsat bilen polisler tarafından kurtarıldı. 
 
Olay, saat 21.30 sıralarında Erzincan-Kemah Karayolu üzerindeki demiryolu köprüsünde meydana geldi. Aile içi sorunları nedeniyle köprünün korkuluklarına çıkarak intihar girişimde bulunan Ö.D.'yi görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin vatandaşa yaklaşma çabaları sonuçsuz kalırken, polislerin kendisine yaklaştığını gören Ö.D., kendisini atacağını söyleyerek zaman zaman aşağıya doğru hamle yaptı. Yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki köprünün altına Ö.D.'nin atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri tarafından branda açıldı. Bu sırada olayı görüntüleyen gazeteciler, Ö.D.'ye röportaj teklifinde bulunup kendisine yaklaştı. Alkollü olan ve 18 yaşındaki oğlunun bulunmasını isteyen Ö.D., gazeteciler ile konuşurken, dalgınlığından yararlanan polis ekipleri Ö.D.'yi yakalayarak köprü korkuluklarından aldı. Ö.D., ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam