Rombo bıçağıyla dehşet saçtı!

 Ümraniye'deki olay saat 05.30 sıralarında meydana geldi. 50 BIÇAK DARBESİ Yavuz Ç. (38) ile eşi Gülay Ç. (37) arasında henüz öğrenilemeyen nedenle tartışma çıktı. 2 çocuklu çiftin kavgasını duyan bina sakinleri durumu polis bildirdi. Polis eve geldiğinde

Rombo bıçağıyla dehşet saçtı!

 

Ümraniye'deki olay saat 05.30 sıralarında meydana geldi.

 

50 BIÇAK DARBESİ

 

Yavuz Ç. (38) ile eşi Gülay Ç. (37) arasında henüz öğrenilemeyen nedenle tartışma çıktı. 2 çocuklu çiftin kavgasını duyan bina sakinleri durumu polis bildirdi. Polis eve geldiğinde Gülay Ç.'yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Genç kadının yanında da 2 yaşındaki kızı vardı. Polis, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ağır yaralı kadını ambulansla hastaneye götürmek için yola çıktı. Ancak Gülay Ç. yolda hayatını kaybetti. Genç kadının ilk tespitlerde vücudunda 50 bıçak darbesi tespit edildi.

 

2 CİNAYET, 2 YARALI

 

Olay sonrası kaçan Yavuz Ç.'yi arayan polisler binanın önünde, kaldırıma atılmış "rambo" bıçağı olarak tabir edilen bıçak buldu. Çiftin 17 yaşındaki oğullarının Çanakkale'de olduğu öğrenilirken Yavuz Ç.'nin sabıkasının da oldukça kabarık olduğu belirtildi.

 

Ç.'nin vatani görevini yaparken komutanını, evlendikten sonra ise kayınvalidesini bıçakla yaraladığı öğrenildi. Yavuz Ç.’nin İstanbul Tophane semtinde bir cinayet işlediği ve girdiği cezaevinde de tartıştığı U.A. adlı bir mahkumu bıçaklayarak öldürdüğü kaydedildi. Yavuz Ç.’nin 3 sene önce tahliye edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam