Rize'den gitti hırsızlık yaptı

Rize'den hırsızlık için geldiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde boş bir yazlığa yerleşip, bölgedeki çok sayıda evi soyduğu iddia edilen zanlı yakalandı.İddiaya göre, Rize’den 10 gün önce bölgeye gelen Ramazan E. (25), kendine kalacak bir yer aramaya başlad

Rize'den gitti hırsızlık yaptı

Rize'den hırsızlık için geldiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde boş bir yazlığa yerleşip, bölgedeki çok sayıda evi soyduğu iddia edilen zanlı yakalandı.

İddiaya göre, Rize’den 10 gün önce bölgeye gelen Ramazan E. (25), kendine kalacak bir yer aramaya başladı. Ramazan E, kış aylarında sahipleri tarafından kullanılmayan bir eve girerek, alarm sistemini devre dışı bıraktı. Sahte kimlikle bölgede dolaşmaya başlayan Ramazan E, birçok evden hırsızlık yapmaya başladı. Rize’den de 2 ayrı hırsızlık suçundan hakkında yakalama kararı olan zanlı, Altınoluk'ta girdiği birçok evden silah ve ziynet eşyası çalmaya başladı.

Hırsızlık vakalarının bölgede artması üzerine jandarma harekete geçti. Ramazan E, sahte kimlikle yakalandı. Zanlı, hırsızlık, mekana tecavüz ve sahte evrak suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam