Rize'de yol tartışması kötü bitti

Rize’de geçtiğimiz gece yol tartışması sonrası çıkan kavgada silahla kafasından vurulan iş adamı, Çaykur Rizespor eski yöneticisi Ali Çemberci (41) hayati tehlikeyi atlattı.Olay geçtiğimiz gece Dalyan Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracı

Rize'de yol tartışması kötü bitti

Rize’de geçtiğimiz gece yol tartışması sonrası çıkan kavgada silahla kafasından vurulan iş adamı, Çaykur Rizespor eski yöneticisi Ali Çemberci (41) hayati tehlikeyi atlattı.

Olay geçtiğimiz gece Dalyan Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracı ile evine gitmekte olan Çemberci, yolu kapatan iki aracın yolu açması için klakson çalınca yolu kapatan kişiler arasında sözlü tartışma yaşandı.

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, C.M isimli kişi Çemberci’ye kafasından yakın mesafede bir el ateş etti. Ağır yaralanan Çemberci, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kafatası kemiğine saplanan kurşun ameliyat ile çıkartıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Çemberci’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay sonrası kaçan C.M’nin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam