Rize'de "Seher Buluşması" programı

Rize’de "Günün En Güzel Vaktinde Şehrin Kalbinde Buluşalım” sloganıyla seher buluşması programı düzenlendi.Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Geç Kalma Genç Gel"  etkinlikleri kapsamında Rize'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençli

Rize'de "Seher Buluşması" programı

Rize’de "Günün En Güzel Vaktinde Şehrin Kalbinde Buluşalım” sloganıyla seher buluşması programı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Geç Kalma Genç Gel"  etkinlikleri kapsamında Rize'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve İl Müftülüğü tarafından yürütülen "Günün En Güzel Vaktinde Şehrin Kalbinde Buluşalım" programı Şeyh Camisi'nde gerçekleşti.

Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gençler ve vatandaşların katıldığı programda Kur'an-ı Kerim okundu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Kumaş "Cami, cemaat ve gençliğin önemi" hakkındaki açıklamalarda bulundu.

Vali Yazıcı ve vatandaşlar namaz sonrası tanışma ve kaynaşma amacıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Yazıcı, bu tür programların birlik ve kardeşlik duygularını daha da kuvvetlendirdiğini ve manevi anlamda bereketlendirdiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam