Rize'de hayırsever işadamından örnek davranış

Fındıklıda hayırsever iş adamı Ali Rıza Şişman,Rize Fındıklı Belediyesine cenaze nakil aracı bağışladı. Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, belediyede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediyenin önemli eksiği olan cenaze nakil aracının ARYAP

Rize'de hayırsever işadamından örnek davranış
Fındıklıda hayırsever iş adamı Ali Rıza Şişman,Rize Fındıklı Belediyesine cenaze nakil aracı bağışladı.
 
Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, belediyede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediyenin önemli eksiği olan cenaze nakil aracının ARYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Şişman tarafından karşılanmasından son derece memnun olduklarını söyledi.
 
Mevcut cenaze nakil aracının eski olduğunu belirten Özbalaban, "55 bin lira değerinde modern ve cenaze hizmeti için dizayn edilmiş bu araçla vatandaşlarımız artık sıkıntı çekmeyecek. Cenaze taşıma kısmına belediye imkanları ile 12 bin lira masraf ettik. İki cenaze taşıma kızağı ve soğutma sistemi yaptırdık. Aracı bağışlayan Şişman'a teşekkür ediyorum" dedi.
 
Şişman ise Fındıklı'nın cenaze aracına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Bizler işimiz gereği memleket dışında yaşıyoruz. Her zaman memleket hasreti çekmekteyiz. Yaşadığımız iş temposunda da Fındıklı'yı ve halkını unutmuyoruz. Fındıklı halkına elimden geldiğince destek olmak istiyorum. Neticesinde Fındıklı halkının cenaze nakil aracı eksiğini giderebilmenin mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.
 
Şişman, konuşmasının ardından aracın anahtarını Özbalaban'a teslim etti. Özbalaban, yaptığı bağış dolayısıyla Şişman'a plaket sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam