Rize'de hasta babasını ilkel teleferikle taşıyor

Rize'de yol sorunu yaşanan mahallede Hasan Temuroğlğu isimli vatandaş hasta babasını teleferikle taşıyor. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Topluca köyünde ikamet eden Ahmet Temuroğlu, evlerine yol gitmediği için 95 yaşındaki hasta babası Hasan Temuroğlu’nu ilk

Rize'de hasta babasını ilkel teleferikle taşıyor

Rize'de yol sorunu yaşanan mahallede Hasan Temuroğlğu isimli vatandaş hasta babasını teleferikle taşıyor.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Topluca köyünde ikamet eden Ahmet Temuroğlu, evlerine yol gitmediği için 95 yaşındaki hasta babası Hasan Temuroğlu’nu ilkel teleferikle taşımak zorunda kalıyor. 
 
Yaşlılığın beraberinde getirdiği hastalıklar dolayısı ile neredeyse her hafta hastaneye taşınan Temuroğlu yoldan yaklaşık 300 metre mesafedeki bir yamaçta bulunan evine hastasını ulaştırabilmek, yük taşıma amaçlı kurulan ilkel teleferiği kullanıyor. İlkel yük teleferiğinin kabinine battaniye seren Ahmet Temuroğlu babasını kabine yatırıp taşımak zorunda kalıyor.
 
Temuroğlu, “Yaptığımız işin ne kadar tehlikeli olduğunun farkındayım. Ancak bunu çaresizlikten yapıyoruz. Çünkü evimize yol alamıyoruz. Babamı her hafta doktora götürmek zorundayım. Başka da çaremiz yok. Yetkililer ile görüştük. Yardım istedik. Ancak ilgilenen olmadı” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler