Rize’de Gençlik Çalıştayı Düzenlendi

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği tarafından Rize'de " Genç Dostu Kentler" projesi kapsamında gerçekleştirilen gençlik çalıştayında Rize'de yaşayan gençlerin sorunları tespit edilerek çözüm yolları arandı. Rize Öğretmen Evi'nde gerçekleşen, İsveç Kons

Rize’de Gençlik Çalıştayı Düzenlendi

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği tarafından Rize'de " Genç Dostu Kentler" projesi kapsamında gerçekleştirilen gençlik çalıştayında Rize'de yaşayan gençlerin sorunları tespit edilerek çözüm yolları arandı.

Rize Öğretmen Evi'nde gerçekleşen, İsveç Konsolosluğu, Ulusal Gençlik Parlamentosu, Rize Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Çayeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklığında düzenlenen gençlik çalıştayında Rizeli gençlerin sorunları önceliklendirilerek bu sorunlara yönelik çözüm politikaları üretildi.

Çok sayıda lise ve üniversite öğrencisinin katıldığı çalıştayda Kent Konseyi Gençlik Meclisleri tarafından bu politika belgeleri kent yöneticilerine sunularak sorun çözümlerinin uygulanmaları sağlanılacak.

Bu tür çalıştayların gençlerin kent yönetimine katılması noktasında önem teşkil ettiğini vurgulan Çayeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Halil İbrahim Aydın "Bu tür çalışmaları belediye meclis üyeleri ile ortaklaşa çalışmaya devam edip, onların destekleri ile ürettiğimiz politikaları ilimizde uygulamayı hedefliyoruz. Daha büyük faaliyetlerle ilimizdeki bütün gençlere ulaşmayı, sorunlarını tespit edip çözmeyi ve kent yönetimine katılımlarını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Rize’de Gençlik Çalıştayı Düzenlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler