Rize sahilinde kadın kayboldu!

Rize Fındıklı'da sahilde dalgaların deniz kenarına getirdiği odunları toplamak istediği belirtilen bir kadın kayboldu.Sahil Mahallesi'nde deniz kenarında yer alan bahçesine gelen Mine Sağlam, biber ve lahana topladıktan sonra yağış sebebiyle elindeki şems

Rize sahilinde kadın kayboldu!

Rize Fındıklı'da sahilde dalgaların deniz kenarına getirdiği odunları toplamak istediği belirtilen bir kadın kayboldu.

Sahil Mahallesi'nde deniz kenarında yer alan bahçesine gelen Mine Sağlam, biber ve lahana topladıktan sonra yağış sebebiyle elindeki şemsiyeyi açarak bir süre sahildeki bir taşın üzerinde oturdu.

Ardından dalgaların deniz kenarına getirdiği odunları toplamak için denize doğru yöneldiği belirtilen Sağlam'dan bir daha haber alınamadı.

Vatandaşların durumu kızı Arzu Sağlam'a bildirmesi üzerine sahile gelen ailesi, bir süre aradıkları Mine Sağlam'ı bulamayınca olayı polise bildirdi.

Bunun üzerine polis ekiplerinin yanı sıra AKUT ekibi ve vatandaşlar da Mine Sağlam'ı bulmak amacıyla sahilde arama çalışması başlattı.

Topladığı sebzeler ile şemsiyesi bahçesinin yakınında bulunan Mine Sağlam'ın sahilde odun toplarken denizden gelen dalgalara kapılmış olabileceği ihtimalini üzerinde duruluyor.

Sağlam'ı arama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam