Rize de ekmeği küçülttü

Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üç yıldır ekmeğe zam yapmadıklarını belirterek, 'Türkiye'de bir çok ilde 350 gram ekmek 1 liradan satılıyor. Rize'de ekmeğin fiyatını artırmamak için çok mücadele ettik. Ancak üç y

Rize de ekmeği küçülttü

Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üç yıldır ekmeğe zam yapmadıklarını belirterek, 'Türkiye'de bir çok ilde 350 gram ekmek 1 liradan satılıyor. Rize'de ekmeğin fiyatını artırmamak için çok mücadele ettik. Ancak üç yıl sonunda yapılan görüşmelerde başka çözüm olmadığını gördük. Ekmeğin gramajını 400'den 350'ye indirdik' dedi.

Trabzon'da bu uygulamanın iki ay önce başladığını ifade eden Kumbasar, 'Türkiye genelinde ekmeğin fiyatı ve gramajı bu seviyelerde. Komşu illerde çok uzun zamandır uygulanıyordu. Yaptığımız görüşmelerin ardından gramaj uygulamasına hafta başından itibaren başladık' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam