Rize Belediyesi'nde deprem!

Rize Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Altay ve İsmail Hakkı Soba'nın görevden alındığı duyuruldu. Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin çalışma vizyonu ve planları doğrultusunda belirli kararlar alındığı, bu karar

Rize Belediyesi'nde deprem!

Rize Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Altay ve İsmail Hakkı Soba'nın görevden alındığı duyuruldu.

Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin çalışma vizyonu ve planları doğrultusunda belirli kararlar alındığı, bu kararlara uygun olarak da gerekli adımların atıldığı belirtildi. Alınan kararların, diyalog içerisinde ve konsensüs çerçevesinde uygulandığı ifade edildi. Açıklamada Rize Belediyesi Başkan Yardımcılıklarında bir takım görev değişikliklerine gidildiği bu kapsamda çalışma sürelerince özverili ve fedakar hizmetlerde bulunan, Mustafa Altay ve İsmail Hakkı Soba'nın Başkan Yardımcısı olarak görevlerini tamamlamış olduğu ifade edildi. Altay ve Soba'nın yerine Belediye Meclisi Üyeleri arasından görevlendirme yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam