Revi: "Trabzon için avantajdır"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı olan AK Parti eski Milletvekili Oktay Saral’ı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’yu parti binasında misafir etti.    Saral’a yeni görevinde başarılar d

Revi: "Trabzon için avantajdır"
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı olan AK Parti eski Milletvekili Oktay Saral’ı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’yu parti binasında misafir etti. 
 
Saral’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Revi, “Sayın Saral, hem Milletvekilliği döneminde hem de Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşlarımıza, şehrimize ve ülkemize güzel hizmetlerde bulundu. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Saral’a yeni görevinde kolaylıklar diliyor, Trabzon’un gururu oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun. Dün olduğu gibi bugün de yanındayız” dedi.
 
TRABZON İÇİN AVANTAJDIR
 
Saral ve Sarıalioğlu’nun ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Revi, “Şehrimizi Ankara’da Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla layıkıyla temsil ederken Sayın Saral’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı olarak temsil etmesi bizim için övünç kaynağıdır. Aynı şekilde eski Milletvekilimiz Sayın Şeref Malkoç’un da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev alması Trabzon için bir avantajdır” şeklinde konuştu.
 
Başkan Revi’nin göreve geldiği günden bugüne güzel işlere imza attığını belirten Saral ise “Sayın Revi’nin sabrı, mütevazılığı ve çalışkanlığı bizlere örnek olmuştur. Trabzon ve ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
20160126aw643100_01.jpg
 
20160126aw643100_02.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler