Resmi kaynaklara itibar edin!

Genelkurmay Başkanlığı, askeri kaynaklara atıf yapılarak yazılan haber-yorumlara değil, yetkili kişi ve makamlarının resmi açıklamalarına itibar edilmesinin uygun olacağını açıkladı.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Son günlerde basın yayın

Resmi kaynaklara itibar edin!

Genelkurmay Başkanlığı, askeri kaynaklara atıf yapılarak yazılan haber-yorumlara değil, yetkili kişi ve makamlarının resmi açıklamalarına itibar edilmesinin uygun olacağını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Son günlerde basın yayın organlarında “Askeri Kaynaklar”a atıf yapılarak bazı haber-yorumlara yer verilmektedir. Bu tür haber-yorumların kişisel görüş ve değerlendirmeleri yansıttığı düşünülmektedir. Devletimizin yetkili kişi ve makamlarının resmi açıklamalarına itibar edilmesinin uygun olacağı mütalaa edilmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler