Resmen kan ağlıyor

Brezilya'da 17 yaşındaki bir kız kan ağlıyor. Ağladığında gözlerinden yaş yerine kan dökülen Debora Oliveirados Santos'un rahatsızlığına henüz teşhis konulamadı.Genç kızın rahatsızlığı, bundan üç yıl önce bebek bakıcısı olarak çalışırken patronu tarafında

Resmen kan ağlıyor

Brezilya'da 17 yaşındaki bir kız kan ağlıyor. Ağladığında gözlerinden yaş yerine kan dökülen Debora Oliveirados Santos'un rahatsızlığına henüz teşhis konulamadı.

Genç kızın rahatsızlığı, bundan üç yıl önce bebek bakıcısı olarak çalışırken patronu tarafından dövülmesiyle başladı. Önce kulaklarından ve burnundan kan geliyordu. Daha sonra vücudunun farklı yerlerinden kan akmaya başladı.

Debora Santos, babasının trajik ölümünün ardından ise kan ağlamaya başladı. Babasının boğularak can vermesi üzerine ağlayan Santos'un gözünden ilk kez o gün kan aktı.

İlerleyen yıllarda Debora'nın babası çocuklarından birini kurtarmaya çalışırken boğulunca Debora ağlamaya başladı ve gözlerinden kan aktı. O günden beri ne zaman ağlasa Debora'nın gözlerinden kan akmaya devam ediyor.

Brezilyalı genç kız ağlarken herhangi bir acı hissetmediğini ancak bir yaranın kanaması gibi gözlerinin kanadığını hissettiğini söylüyor.

Debora, hastanelerde birçok testten geçti ancak henüz rahatsızlığına bir teşhis konulamadı. Doktorlar kemik iliğinde kan üreten hücrelerle ilgili bir problem olabileceğinden şüpheleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam