Ralliciye taciz yaptı!

Sarıyer’de oturan bir arkadaşının yanına misafirliğe gelen Bulgaristan şampiyon rallicilerinden Ekatarine S., iddiaya göre pazar günü bir kişi tarafından taciz edildikten sonra yaklaşık 2 bin lirası gasp edildi. Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirl

Ralliciye taciz yaptı!

Sarıyer’de oturan bir arkadaşının yanına misafirliğe gelen Bulgaristan şampiyon rallicilerinden Ekatarine S., iddiaya göre pazar günü bir kişi tarafından taciz edildikten sonra yaklaşık 2 bin lirası gasp edildi. Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ekatarine S.’nin ifadesine başvurdu. Ekatarine S.’nin ifadesinde, "Rallici olan erkek arkadaşımın daveti üzerine yanına geldim. Arkadaşım işleri dolayısıyla olaydan yarım saat önce dışarı çıktı. Bir süre sonra kapı zili çaldı. Kapı merceğinden baktım tanımadığım biri vardı. Ekatarina S., kafasına vazoyla vurup elsibelereni çıkarmasını istediği saldırgandan kendisini banyoya kilitleyerek kurtuldu. Beni taciz edip paramı gasp ettikten sonra dışarı çıktı" dediği öğrenildiği
 
 
3G İLE TEŞHİS ETTİ
 
Daha önce benzer şekilde evlere girerek hırsızlığa karışan kişileri yakın takibe alan ekipler, şüpheli olarak Murat Cam (27)’ı yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Murat Cam ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.
 
Ülkesine geri dönen Ekatarine S.’nin olaydan dolayı psikolojik destek aldığı öğrenildi. Ekatarine S.’nin 3G yayını vasıtasıyla kendisini taciz ve gasp eden kişi olarak Murat Cam’ı teşhis etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Murat Cam tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam