Protokol ve öğrenciler yan yana!

Batman'ın Sason ilçesinde, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini arttırmak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. 1-6 Nisan 2014 Kütüphaneler Haftası kutlamaları k

Protokol ve öğrenciler yan yana!
Batman'ın Sason ilçesinde, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini arttırmak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. 1-6 Nisan 2014 Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamındaki etkinlikler büyük ilgi gördü. Dereköy mevkisindeki etkinliğine katılan Kaymakam Cihat Arık, öğrencilerle beraber 40 dakika boyunca kitap okudu.
 
Burada bir açıklama yapan Kaymakam Arık, "Kıymetli öğrenciler, derslerinizin daha iyi olması için bol bol kitap okuyun. Farklı bir bakış açınız ve dünyanız olsun. Saygıdeğer eğitimciler, kitap okuyalım, okumayı teşvik edelim ve ülkemiz bilimde, teknolojide, edebiyatta, sanatta, kültürde, her alanda çok daha iyi noktalara gelsin. Çocuklarımızı çok daha iyi yetiştirelim." dedi. Okuma etkinliğine, Kaymakam Arık'ın yanısıra Garnizon Komutanı Gökhan Cengiz, öğretmenler, öğrenciler ve diğer vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler