Prontotour balkan turları

Yaz ayları geldi ve çattı. Tatil planları ta kış aylarından itibaren yapılmaya başlandı. Sizler hala tatil planları yapmadıysanız sizler için düşünülmüş hem çok indirimli hem de keşfedilmemiş yerleri görebileceğiniz çok özel tatil turlarından yararlanabil

Prontotour balkan turları

Yaz ayları geldi ve çattı. Tatil planları ta kış aylarından itibaren yapılmaya başlandı. Sizler hala tatil planları yapmadıysanız sizler için düşünülmüş hem çok indirimli hem de keşfedilmemiş yerleri görebileceğiniz çok özel tatil turlarından yararlanabilirsiniz.

Prontotour yine yapılmamışı yapmayı başardı. 2015 yaz aylarında tatil için gideceği yere karar vermemiş kişiler için prontotour balkan turlarını hazırlamış hem çok hesaplı hem de birbirinden özel programları ile hem gezip hem de çok fazla eğlenebilirsiniz.

Yeniden keşfedilmeyi bekleyen öyle çok sayıda yer var ki her biri balkan turları ile sizleri bekliyor.

prontotour.png

prontotour’un balkan turlarının içerisinde; Bosna Hersek’te; Saraybosna ve Mostar, Hırvatistan’da; Dubrovnik, Split, Zagrep, Makedonya’da; Üsküp, Ohrid ve Manastır, Karadağ’da; Budva ve Kotor, Sırbistan’da; Belgrad, Kosova’da da Prizren gibi favori mekanlar sizlerinde ilgisini çekecek türden.

Sizlerde balkanların en fazla ilgi gören şehirlerine doğru bir gezinti yapmak isterseniz mutlaka prontotour farkıyla bunu yaşayın derim.

Yaz aylarında Türkiye içerisinden bir yere gidermiş gibi vizesiz ve masrafsız olmak üzere prontotour’un sizler için hazırlamış olduğu çok özel ekonomik paketlerinden yararlanarak kısa sürede tüm balkanları gezip görme şansını sizlerde yakalayabilirsiniz. Balkanlarda bize ait Osmanlının en tarhi dokularını yerinde gidip görme şansını prontotour balkan turları sizlere sunuyor.  Tüm sevdikleriniz ile hem ülke dışına seyahat etmiş olabilirsiniz hemde geçmişinizle ilgili tüm Osmanlı yapılarını yerinde inceleyebilirsiniz.

Ecdadımızın bize bıraktığı 15. Yy kalma yapılardan olan ve Saray Bosna’da bulunan, Osmanlı çarşısı Baş Çarşı’da geçmişe dair o ambiyansı sizlerde yaşayabilirsiniz. Birbirinden özel doğa manzaraları eşliğinde kahvenizi yudumlarken sıra dışı bir tatil keyfini prontotour’un balkan turları sayesinde yaşayabilirsiniz.

Aradığınız tatilden çok daha fazla, çok farklı yerleri keşfetmek, tarihe giriş yapmak ve farklı tatları tatmak için en ekonomik tatil adres, olan prontotour’un balkan turlarını sizlerde tercih edebilirsiniz.

Balkan kültürüyle ilgili tüm bilgileri bu özel tur sayesinde kolayca edinebilir ülkemizle ile ilgili benzer kültürleri kendi gözleriniz ile görebilirsiniz. Bu sezon sıra dışı bir tatil yapmak isterseiz yapacağını en ekonomik, en eğlenceli hem de en özel tatil olarak prontotour’un balkan turlarından yararlanarak yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler