Pompalı tüfekle vuruldu!

İzmir'in Konak ilçesinde, 33 yaşındaki Metin Sepetçi adlı şahıs, kimliği belirsiz bir kişi tarafından henüz belirlenemeyen sebepten dolayı pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Metin Sepetçi'nin ö

Pompalı tüfekle vuruldu!

İzmir'in Konak ilçesinde, 33 yaşındaki Metin Sepetçi adlı şahıs, kimliği belirsiz bir kişi tarafından henüz belirlenemeyen sebepten dolayı pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Metin Sepetçi'nin öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olay, saat 03.00 sıralarında Ballıkuyu 5287 sokak, 34 numara önünde meydana geldi. Sokaktan gelen kavga ve silah seslerini duyan çevre sakinleri polisi arayarak durumu bildirdi. Devriye gezen polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldiklerinde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmış bir halde yerde yatan Metin Sepetçi ile karşılaştı. Çağrılan ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Metin Sepetçi, doktorların yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayı aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler