Pompalı tüfekle dehşet saçtı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir şahıs pompalı tüfekle 2 kişiyi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Demokrasi Meydanı'nda bulunan bir kafenin önünde Murat G. adlı şahıs, pompalı tüfekle Orhan Akdemir isimli şahsı bacağından yaralandı. Pompalı tüfekten çıkan s

Pompalı tüfekle dehşet saçtı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir şahıs pompalı tüfekle 2 kişiyi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Demokrasi Meydanı'nda bulunan bir kafenin önünde Murat G. adlı şahıs, pompalı tüfekle Orhan Akdemir isimli şahsı bacağından yaralandı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçmekte olan Muhammed Remzi Çetiner'in bacağına isabet etti. Murat G. olay yerinden kaçarken yaralılar, sağlık ekiplerince Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından polisler olay yerinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Pompalı tüfekle dehşet saçtı!

Pompalı tüfekle dehşet saçtı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler