Polisten kurtulmak için polisi...

İddiaya göre Körfez İlçesi Mimar Sinan Mahallesi mevkiinde Körfez ilçesi istikametine ilerleyen U.Ö polis kontrolünden kurtulmak için, o esnada yolda evine gitmek için otobüs bekleyen resmi polis memurunu aracına aldı. Şahsın kullandığı aracı polisler kon

Polisten kurtulmak için polisi...

İddiaya göre Körfez İlçesi Mimar Sinan Mahallesi mevkiinde Körfez ilçesi istikametine ilerleyen U.Ö polis kontrolünden kurtulmak için, o esnada yolda evine gitmek için otobüs bekleyen resmi polis memurunu aracına aldı. 

Şahsın kullandığı aracı polisler kontrol noktasında durdurmak istedi. U.Ö. dur ihtarına uymayarak aracını sürmeye devam etti. Yoldan aracına aldığı polisin de dur uyarısına silah çekerek karşılık veren U.Ö aracını bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı.

Polislerden kurtulmak için bir apartmanın bodrum katına saklanan şahıs polisler tarafından yakalandı. Şahsın üzerinden Fatih İncekaya adına düzenlenmiş sahte ehliyet çıktı. Resmi polisi silahla tehdit, resmi evrakta sahtecilik ve polisin dur ihtarına uymamaktan savcılığa sevk edilen zanlının, oto hırsızlığı, hırsızlık, adam öldürmeye teşebbüs olmak üzere yaklaşık 50 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Şahıs alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler