Polisler hırsızlara geçit vermesi!

 Mersin'de İstanbul, Konya ve Mersin'de çaldıkları araçları parçalayarak hurda araçlara monte ettikleri ileri sürülen 4 kişi yakalandı. Şahısların, çalmak için özellikle çiftçilerin kullanabilecekleri ucuz otomobilleri tercih ettikleri öğrenildi.Edinilen

Polisler hırsızlara geçit vermesi!

 

Mersin'de İstanbul, Konya ve Mersin'de çaldıkları araçları parçalayarak hurda araçlara monte ettikleri ileri sürülen 4 kişi yakalandı. Şahısların, çalmak için özellikle çiftçilerin kullanabilecekleri ucuz otomobilleri tercih ettikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan bir oto yedek parça ve tamiri işi yapan işyerine baskın düzenledi. Savcılığın arama kararı ile birlikte yapılan ve işyeri sahibinin evinde de sürdürülen aramalar neticesinde İstanbul'dan 2, Konya ve Mersin'den ise çalınan birer aracın motor şasi numaraları hurdaya ayrılmış araçların üzerinde bulundu.

Gelişmeler üzerine gözaltına alınan A.İ.Ç. (56), İ.K. (38), H.S. (52) ve S.K. (40) adlı şüpheliler, gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.İ.Ç. , İ.K. ve H.S. mahkemece tutuklanırken, S.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler